Take a fresh look at your lifestyle.

Mali vodič ‘Gdje za Novu 2006. u KŽ’

Pucanj_u_ponoc.jpgNoć uoči Stare godine ne znate gdje ćete dočekati Novu? Donosimo Vam izvod iz ponude gradskih lokala koji imaju organizirani doček 2006. godine. Većina poznatijih gradskih mjesta za izlazak i u popularnoj najluđoj noći svojim je gostima nešto pripremila.

Najpovoljniji doček Nove godine zasigurno će biti na otvorenom, na Nemčićevom trgu, gdje je moguće slaviti besplatno uz pjenušac i kuhano vino te dva izvođača – dobro poznate Porotu i Crno perje.

U_2006._bajno.JPG
Od zatvorenih mjesta za koja je potrebno platiti ulaz, najmanje će koštati proslava u diskoteci Downtown, gdje se za 20 kuna uz veselu glazbu dobiju i grickalice. U bistrou Replay novogodišnji provod uz glazbenog DJ-a dođe 30 kuna. Malo više, 50 kuna, plaća se švedski stol i pjenušac u bistrou Stari mlin preko pruge, gdje zabavlja grupa TIM.

U_2006._sjajno.jpgU srednjoj kategoriji, barem što se tiče cijene, su doček u Klubu kulture – tamo se ulaz za provod s običnim i veganskim švedskim stolom i različitom glazbom još danas plaća 100 kuna, sutra je 120, i u koktel-baru Latino gdje za 100 kuna daju nekoliko glavnih jela s aperitivom, kavom i pjenušcem.

Najskuplji dočeci su u KTC-ovom restoranu Klara i u hotelu Kalnik, no na oba mjesta nude dvije večere, s aperitivom, kavom, pjenušcem i pićem. U Klari zabavlja grupa Joker, cijena je 149 kuna, dok se za doček u hotelu sa zagrebačkim bendom Stara zvona mjesta po 230 kuna moraju rezervirati do sutra ujutro.

Želimo sve najbolje svim Križevčanima , ma gdje bili!

Komentari su zatvoreni.