Take a fresh look at your lifestyle.

Tragedija kod Križevaca

RKCLogo.jpgKod mjesta Fodrovec Riječki, na križevačkom području, 40-ogodišnji
muškarac pokušao je ubiti 53-ogodišnju ženu, a potom je i sebi pucao u
glavu. Ona se bori za život, dok je on, na putu za bolnicu, preminuo.
Za sada je poznato da nisu bili u braku, a neslužbeno doznajemo da ih
je na polju kod Fodrovca pronašao njezin suprug.

Voditelj Operativno komunikacijskog centra koprivničko-križevačke policijske uprave Dražen Magdić je izvijestio da su kasno sinoć na polju zvanom ‘Pri klancu’ pronađeni s prostrjelnim ranama glave žena stara 53 i muškarac star 40 godina, oboje iz Fodrovca Riječkog. Uz policijske službenike, na mjesto događaja upućena je hitna medicinska pomoć, kojom su prevezeni u koprivničku Opću bolnicu.

„Na putu do bolnice narečeni hrvatski državljanin je preminuo, dok je hrvatska državljanka B.K. s teškim tjelesnim povredama opasnim po život hospitalizirana na Odjelu intenzivne njege“, rekao je Magdić. Na mjestu događaja obavljen je očevid, koji je vodila istražna sutkinja koprivničkog Županijskog suda Nada Marincil.

„Utvrđeno je da je hrvatski državljanin pucao iz pištolja, kojeg nepovlasno posjeduje, u glavu hrvatske državljanke B.K., a nakon čega je iz istog oružja ranio i sebe, a od kojih povreda je kasnije i preminuo. I dalje se poduzimaju sve relevantne mjere i radnje za ovaj nesvakidašnji događaj na području naše policijske uprave“, izvijestio je Magdić.

Prema posljednjim podacima iz bolnice stanje ranjene žene je kritično.

Komentari su zatvoreni.