Take a fresh look at your lifestyle.

Gitarijada u Klubu kulture


Zadnji dan 40. Spravišča obilježit će tradicionalna gitarijada u Klubu kulture. Ova gitarijada, kao i svaka druga, natjecateljskog je karaktera, a najboljeg bira publika. Pokrovitelj ovog događaja je Grad Križevci, a medijski pokrovitelji su portali Križevci.info i Svijet-glazbe.info, te Radio Križevci. Za upad morat će se izdvojiti cijelih 5 kuna, a početak događaja predviđen je za 16 h.

Na ovogodišnjoj gitarijadi nastupat će:

G-42 (punk-rock grupa iz Koprivnice) – četiri prijatelja Željko, Martin, Denis i Danijel, osnovali su grupu 2005. godine. No, aktivno počinju svirati od početka prošle godine. Za sobom imaju nekoliko koncerata i snimljen demo CD pod nazivom „One Year Later“. Na CD-u se nalazi šest pjesama, a one su produkt njihova rada u zadnjih godinu dana.

F-20 (rock grupa iz našega grada) – ova mlada grupa djeluje tek nešto više od godinu dana. Do sada su odradili nekoliko koncerata, od kojih ćemo izdvojiti doček 2007. godine na Nemčićevom trgu, te jedan nastup u Ludbregu. Repertoar ove grupe je većinom autorski, ali mogu se naći i poznati hitovi s kraja 70tih i početka 80tih.

MOĆ RASUTE PAŽNJE (rock grupa iz Rijeke i Pule) – ova riječko/pulska kombinacija nastala je početkom 2002. godine. Prijatelji i poznanici Davor, Igor i Alen, sastali su se jednog zimskog, kišnog popdneva u Rijeci i odlučili napraviti grupu. Kako ovaj sastav zvuči, poslušajte na nedjeljnoj gitarijadi.

ŠTA IMA (rock-metal grupa iz Zagreba) – za članove ove grupe može se reći da izvode instrumentalnu glazbu, a za ovu priliku pripremili su nam i jedan performance uz glazbenog gosta.

Komentari su zatvoreni.