Take a fresh look at your lifestyle.

Drugi tjedan konačno će proraditi pumpa u Vinarcu


Prve kapi benzina, dizela i drugih motornih goriva poteći će za koji dan iz agregata benzinske postaje u Vinarcu kod Svetog Petra Orehovca, uz državnu cestu Križevci-Varaždin. Uz pumpu koju je obitelj Jambrec iz Vinarca gradila punih osam godina vežu se brojne neugodnosti, od kojih je najveća sigurno s kraja 2005. godine, kada su s pumpe ukradena četiri agregata s crpki za gorivo i kompresorska stanica, a kradljivcima se dosad nije ušlo u trag.


Svih ovih godina otkad je objekt za pumpu podignut, nije izgledalo da bi na tom dijelu ceste kojom najviše prometuju automobili i traktori mještana okolnih sela uopće mogla proraditi točionica goriva, no radnici koje smo jučer poslijepodne zatekli oko agregata rekli su nam da će se to konačno dogoditi tijekom sljedećih dana. U sklopu pumpe u Vinarcu bit će otvorena i prodavaonica s proizvodima široke potrošnje i ugostiteljski objekt, na čijoj smo terasi od radnika saznali da će cijena goriva biti u rangu Inih ali i koju lipu viša, dakle jednaka ostalim privatnim benzinskim pumpama u okolici.


Radnici nam nisu odali kolika je vrijednost završnih radova na objektu kakvih, prema riječima vlasnika vinarečke pumpe Franje Jambreca, na ovoj prometnoj dionici nedostaje.

Komentari su zatvoreni.