Take a fresh look at your lifestyle.

Mršić: ‘SDP-ova Vlada rješavat će goruće probleme’

Drugi na listi Socijaldemokratske partije u II. izbornoj jedinici za predstojeće parlamentarne izbore, saborski zastupnik i koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić, u Križevcima je danas vadio kestenje iz vatre na predizbornom skupu SDP-a. Pečenje kestenja za pokisle i promrzle Križevčane nije bilo lišeno simbolike jer će, prema Mršićevim riječima, i njegova stranka kad dođe na vlast, početi rješavati goruće probleme koje je tijekom 4 godine stvorila sadašnja vlada HDZ-a.

Vijest, da je navodno dobivena građevinska dozvola za gradnju najavljenog nadvožnjaka kod željezničkog kolodvora u Križevcima, Mršić je prokomentirao riječima da će HDZ vjerojatno imati svečano otvaranje građevinske dozvole, obzirom da će nadvožnjak malo značiti bez obećavane brze ceste. Za aktualni pelješki most kazao je da će gradnja valjda teći kamen po kamen, aludirajući na riječi potpredsjednika Vlade Polančeca, da će se brza cesta važna za razvoj ovoga kraja graditi kilometar po kilometar.

Najavljuje Mršić da će Vlada koju će voditi njegova stranka biti manja ali učinkovitija od dosadašnje, i da će umjesto velikih ministarstava, odluke donešene u Saboru provoditi stručne agencije.
SDP je inače na više mjesta u Križevcima postavio goleme jarbole s crvenim zastavama SDP-ova Tima.

Na novinarsku primjedbu da zastave izgledaju kao da je SDP već pokorio grad, domaći socijaldemokrati dodali su da je njihova namjera, ako im glasači na izborima 25. studenoga ukažu povjerenje, ponovno osloboditi Hrvatsku.
Uz kestene, građanima su danas dijeljene bočice vode, balzami za usne i stranačke novine.

Komentari su zatvoreni.