Take a fresh look at your lifestyle.

Proglašeni križevački najsportaši za 2008. godinu

Šlag na torti završnice malonogometnog turnira odigranog u križevačkoj sportskoj dvorani ponovno je bilo proglašenje najboljih tamošnjih sportaša, mladih nada i sportskih djelatnika. Iz ruku gradonačelnika Branka Hrga i predsjednika Organizacijskog odbora ‘Sportskih igara mladih’ Zdravka Marića, priznanja su primili, izvijestio nas je Dragutin Andrić iz križevačke Zajednice športskih udruga:
– Najbolji sportski kolektiv grada u 2008. godini je Auto-moto klub ‘Križevci’, čiji su vozači šest puta za redom osvojili Prvenstvo Hrvatske i to u razdoblju od 2003. do 2008. godine u brzinskom motociklizmu. Također, članovi Auto-moto kluba su osvajači prvog mjesta u moto rallyu, gdje su pobijedili u tri od pet klasa u kojima su bili raspoređeni.
Najbolja križevačka sportašica:
– To je Nastasja Jakovljev, članica Atletskog kluba ‘Križevci’. Prošle je godine osvojila tri naslova prvakinje Hrvatske u kategoriji mlađih seniorki i to u disciplinama 100, 200 i 400 metara te treće mjesto u kategoriji seniorki na 200 metara.
Naslov najboljeg sportaša ponio je križevački tjelograditelj Danijel Miklečić.
– Danijel je prošle godine nastupio na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je osvojio šesto mjesto, a uz to je nastupio na više međunarodnih natjecanja, od kojih valja izdvojiti ‘Wader cup’ u Austriji, na kojem je osvojio prvo mjesto i naslov apsolutnog pobjednika u svim kategorijama. Valja spomenuti da je Danijel član Hrvatskog Body building saveza, koji je pak član Hrvatskog olimpijskog odbora.
Najperspektivniji križevački sportaš je taekwondaš Fabijan Brčić, a najbolji sportski djelatnici, za doprinos motociklizmu Bruno Šušković, te stolnom tenisu Damir Kelek (RKC).

Komentari su zatvoreni.