Take a fresh look at your lifestyle.

Dva poraza križevačkih kuglača

Proteklog tjedna kuglači "Elektre" Križevci odigrali su dvije prvenstvene utakmice 3. Hrvatske kuglačke lige.
Odgođena utakmica 15. kola došla je u najgorem mogućem trenutku za Križevčane iz razloga što je većina ekipe bila prisiljena igrati pod virozom, a neki standardni igrači nisu bili niti u stanju zaigrati. Slobodno možemo reći da je održavanje utakmice spasio Ivan Pernjak koji je popunio mjesto šestog igrača križevačkog kluba.

U takvom stanju "Elektraši" u Čakovcu, na tradicionalno teškoj kuglani, nisu bili u stanju pružiti veći otpor domaćem sastavu KK "Zanatlija". U porazu Križevčana od 2:6, pobjede su zabilježili Knapić (489) i Tkalec (501). Ostali rezultati su Pernjak (464), Kadović (530), Šimatović (495), Horvat (552).
Najkorisniji igrač križevačkih kuglača bio je Željko Horvat.

Utakmica 18.kola odigrana je 27.02. u Koprivnici. "Elektraši" su dočekali izuzetno raspoloženu ekipu "Ceste" iz Varaždina. O napetosti utakmice svjedoči podatak da je nakon 480 bačenih kugli, odnosno dva para, rezultat bio 2:2 uz 4 čunja prednosti za Križevčane. Nažalost po "Elektru", zadnja dva igrača "Ceste" bila su previše raspoložena i za nijansu pobjeda odlazi u Varaždin. Ukupan rezultat 2:6 uz -33 čunj. Pobjede za "Elektru" ostvarili su Knapić (568) i Horvat (546), ostali rezultati Križevčana su Tkalec (528), Sanković (544), Kadović (536), Šimatović (518).
Najkorisniji križevački igrač bio je Josip Knapić.

Komentari su zatvoreni.