Take a fresh look at your lifestyle.

Osnovci ‘Modeca’ prvaci županije u rukometu


Danas je u križevačkoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca održano županijsko prvenstvo u rukometu za dječake. Od šest škola, nakon igranja po skupinama, u finalnoj utakmici je domaća ekipa Modeca visokim rezultatom 25:3 pobijedila OŠ Gola i osvojila prvo mjesto, s nastavnikom Sašom Šikićem. U utakmici za treće mjesto OŠ Vladimir Nazor je bila bolja od OŠ prof. Mađera iz Novigrada Podravskog rezultatom 21:8, peta je završila ekipa OŠ B. Radić iz Koprivnice, a šesta OŠ prof. Šignjara iz Virja.


Natjecanje se igralo u dvije skupine, s tri ekipe po skupini. Rezultati skupine A bili su sljedeći: OŠ Gola – OŠ B. Radić 20:16, OŠ prof. Mađera – OŠ Gola 7:15, OŠ B. Radić – OŠ prof. Mađera 18:19. Rezultati skupine B bili su sljedeći: OŠ Lj. Modec – OŠ V. Nazor 12:8, OŠ prof. Šignjara – OŠ Lj. Modec 10:20 i OŠ V. Nazor – OŠ prof. Šignjara 11:6.


Trener Šikić izrazio je posebne zahvale dječacima iz Modeca koji su, unatoč velikom pritisku i tuzi zbog tragičnog događaja koji je potresao čitav grad i njihovu školu, uspjeli smoći snage i hrabrosti na kraju pobijediti i plasirati se na poludržavno natjecanje. Mladi sportaši Modeca pobjedu su posvetili tragično preminuloj prijateljici Jasmini Rošker.

Komentari su zatvoreni.