Take a fresh look at your lifestyle.

Pomozite malom Dominiku

Naš mali sugrađanin, 5-godišnji Dominik Ščetarić boluje od teške bolesti srca te mu je nužno potrebna operacija u klinici za bolesti srca u Italiji. U 5 godina otkako se rodio više je od pola života boravio u bolnicama u Hrvatskoj i inozemstvu a zbog dugotrajnog uzimanja velikih količina lijekova oštećena mu je jetra. Zahtijeva pojačanu skrb i njegu koju mu njegova majka, koja se bori za uzdizanje njega i još četvero braće i sestara, ne može sama pružiti. Majka nije u mogućnosti sama platiti visoke troškove liječenja niti pružiti djeci najosnovnije uvjete za pristojni život. Stan u kojem žive u potkrovlju neprimjeren je za život šesteročlane obitelji koja živi ispod razine ljudskog dostojanstva.

 

Dobrotvorni institut Hrvatske pokreće humanitarnu akciju za pomoć u prikupljanju sredstava za operaciju srca malog Dominika te se medijskom promicanju akcije pridružuje i Portal Križevci.info. I Vi, poštovane i poštovani čitateljice i čitatelji, možete doprinijeti da Dominiku Ščetariću bude pružena prilika za novi život, za njegovo sretnije djetinstvo, jer namjera iz srca ono je što mijenja život i čini razliku.

Svoje novčane doprinose možete uplatiti na žiro-račun u Zagrebačkoj banci na ime i broj: Suzana Ratković, Zagrebačka banka, 3114452597.

Komentari su zatvoreni.