Take a fresh look at your lifestyle.

Žena poginula pod traktorom kojim je upravljao njezin suprug

Đurđa Adamić (49) iz potkalničkog sela Pofuki poginula je popodne na cesti nedaleko od svoga sela pod prevrnutim traktorom s prikolicom punom drva, kojim je upravljao njezin suprug Slavko (66).

On je teško ozlijeđen zajedno s još trojicom sumještana, Stjepanom Posavcem te ocem i sinom Matom i Kristijanom Grgićem, koji su se vozili na prikolici s ispiljenim drvima.

Do nesreće je došlo kad je vozač na nizbrdici ceste iz smjera Kolarca pred zavojem izgubio nadzor nad traktorom koji je pod teretom prikolice s ceste sletio u obližnje dvorište, gdje je udario u drvenu gospodarsku zgradu i pritom se prevrnuo.

Mato i Kristijan uspjeli su iskočiti s prikolice i time se spasili, iako su pritom ozlijeđeni. Svu je četvoricu Hitna medicinska pomoć iz Križevaca prevezla u Opću bolnicu u Koprivnici.

To je u posljednjih tjedan dana druga tragična nesreća zbog prevrtanja traktora.

Očevid je obavio Miloš Lojen, istražni sudac Županijskoga suda u Koprivnici. Prema izjavama mještana Pofuka, na mjestu gdje se dogodila jučerašnja nesreća bilo je i prije slijetanja vozila s opasnog dijela ceste pa smatraju da je potrebno postaviti znakove upozorenja i zaštitnu ogradu pred obližnjim dvorištima.

Komentari su zatvoreni.