Take a fresh look at your lifestyle.

Tko želi gledati dobru košarku – po nagradu na utakmicu

Tip je sjeo u vruću stolicu. Najbrže je točno posložio riječi: SU-KRIŽEVCI-KOŠARKE-GRAD. Predstavio se: posao, djeca, žena (tim redom), rukovao se s (eh sad, ne znam točno s kime) i započeo lov na milijun kuna. Već na drugom pitanju je zapeo i zatražio pomoć publike. U nekom drugom gradu, zapravo, baš u onom iz pitanja za najbrži prst, ove nedjelje nastupaju košarkaši KK “Križevci”, već poznati Žapci. Pomoć publike oni pošteno traže prije početka igre.

Dakle, Žapci ove nedjelje igraju u finalu kupa regije. Njima sigurno nasuprot neće sjediti Tarik već Podravac iz Virja, prošlogodišnji osvajač kupa regije. “Podravac” je u utorak u igri pola-pola izbacio križevački “Radnik” i time odgodio prvi susret dvaju križevačkih A 2 ligaša do 17. listopada. Ekipa Križevaca, iako spremna i sigurna u pobjedu, troši i zadnji džoker – džoker zovi – i poziva publiku u nedjelju 4. listopada u 18.30 u studio 1 križevačkih sportova (za neznalce – dvorana OŠ Ljudevita Modeca & co).

Tip s početka priče, već  vam je jasno, zna samo ono što znaju svi – da su Križevci grad košarke. Ali tko igra, kakva je košarka, tko je najbolji, nema on pojma. Kući je otišao bez nagrade. No nagrade su zato, čujem, spremne za dvostruke džokere iliti publiku u nedjeljnu na finalnoj utakmici. S Tarikom ili bez njega.

Komentari su zatvoreni.