Take a fresh look at your lifestyle.

I drugi gostujući poraz kuglača u nizu

Je li uopće trebalo odgađati utakmicu 2.kola 3. Hrvatske kuglačke lige teško je reći. Službena obavijest kaže da jest, stvarno stanje kuglane to demantira. Činjenica da je protivnik “elektraša” utakmicu prije teško poražen s najlošijim rezultatom kola, pa čak i sam nametnuti termin nadoknade koji je Križevčane opteretio s 3 teške utakmice u samo tjedan dana potpuno su nebitni. Jedino što se broji, poraz je KK “Elektre” Križevci od KK “Obrtnik” u utakmici održanoj u srijedu na kuglani “Drava” u Varaždinu.

Prva trojica Obrtnikovih igrača lošim rezultatima otvaraju utakmicu i vodstvo od 3:0 za križevački klub i nešto čunjeva u zalihi nije trebalo biti upitno. Nažalost, dogodilo se upravo suprotno. Koliko god domaćin loše igrao, gosti dokazuju da se može i lošije. Kadović s 498, Tkalec 499 i Knapić s 488 gube 2:1 i rade minus od 12 čunjeva. Jedina pobjeda djelo je Tkalca.
Zadnja “Elektrina” trojka protiv “Obrtnikovih” pojačanja dovedenih iz raspadnutog drugoligaškog kluba nije imala pretjeranih izgleda. Učinak je bio identičan onom s početka utakmice. Šimatović s 517 i Kirin s 518 gube, dok Sanković s 554 srušena čunja, minimalnom razlikom pobjeđuje Obrtnikovog najboljeg igrača. Prva zamjena Posavec nije ulazio u igru. Rezultat utakmice je pobjeda KK “Obrtnik” nad KK “Elektra” Križevci (6 : 2 ; 3140:3074). Igrač utakmice bio je Tomislav Sanković.

Komentari su zatvoreni.