Take a fresh look at your lifestyle.

Sutra košarkaši ‘Križevaca’ domaćini Nedelišću

U subotu 6. veljače 2010. u 16 sati Žapci će na parketu ‘Modeca’ ugostiti KK Nedelišće, svoju „crnu mačku“ iz 4.kola prvenstva A2 lige Sjever.  Šokantan poraz u Nedelišću pokrenuo je tada crni niz od tri poraza koji su bili težak udarac ambicijama mladog križevačkog kluba u njegovoj prvoj drugoligaškoj sezoni. Porazi od Nedelišća i Podravca doma u slijedećem kolu doveli su i do promjene na klupi križevačke momčadi koju od tada vodi Marin Zirdum-Ziki.

Nedelišćanci su tog 31.listopada u momčadi imali Radosavljevića i Maslića, ključne igrače koji od zimske pauze nisu više u ekipi, a Križevčani su na utakmicu doputovali „bolnicom na kotačima“. Međutim, na subotnjoj utakmici za križevačke košarkaše neće više biti nikakvog alibija jer je situacija danas ponešto drugačija, žapci su uglavnom zdravi, pojačani Tičinom i Buterinom, a Međimurci bez spomenute ključne dvojke igraju potpuno nepredvidivo. Tako su ,primjerice, prošlo kolo pobjedili favoriziranu ŠK Vindiju, a kolo ranije izgubili od Podravca 90 razlike!

 

Sve u svemu, križevački košarkaši moraju na terenu učiniti sve da bi dobili tu utakmicu, ne zbog „osvete“, već zbog ozračja u momčadi pred derbi u Virju, kamo u sklopu 16.kola odlaze u goste zahuktalom Podravcu, još jednom svom dužniku iz prvog dijela sezone. Nakon ove utakmice protiv Nedelišća, košarkaši “Križevaca”, kod kuće u Modecu, do kraja prvenstvene sezone 2009/10. igraju još samo dvije utakmice. Stoga, pozivaju se navijači na subotnju utakmicu, kao jednu od posljednjih prigoda za pozdraviti najgledaniju momčad A2 lige Sjever.

Komentari su zatvoreni.