Take a fresh look at your lifestyle.

Juniori ‘Radnika’ pobjedom u regionalno natjecanje

Prekjučer su u dvorani križevačke gimnazije juniori KK Radnik ugostili ekipu KK Virovitica 1234 u posljednjem kolu lige M-18. Radnikovci su pobijedili rezultatom 117:66 i kao drugoplasirani sa 6 bodova osigurali si prolaz na regionalno natjecanje, uz prvoplasirani KK Podravac iz Virja i trećeplasiranu KK Koprivnica. Oni će se u srazu s KK Vindija iz Varaždina, KK Međimurje iz Čakovca i KK Ivančica iz Ivanca boriti za prolaz u poluzavršnicu prvenstva Hrvatske.

Vrijedi spomenuti još da će trima najboljim momčadima netom završene lige M-18 medalje biti uručene idući vikend na juniorskoj All-Stars utakmici u Virju, gdje će nastupiti i neki igrači “Radnika”.
Za KK Radnik su igrali i postigli koševe: Ević H. 2, Vlahović V. 3, Nervo D. 17, Pavičić D. 4, Samardžija M. 39, Žulj T. 6, Leljak P. 6, Balint T., Pomper L. 8, Martinčić I. 12, Beljo J. 6, Kirin M. (cap.) 14. Trener: Šikić S.
Za KK Virovitica igrali su i postigli koševe: Golub V. 9, Pocrnić D. 6, Smolčjanić M. 13, Mačinković P. 22, Pavlović (cap.) 13, Bobanac L. 3. Trener: Prokl I.

Komentari su zatvoreni.