Take a fresh look at your lifestyle.

Teško ozlijeđen 51-godišnji vozač kombija

Križevački su policajci kao uzrok nesreće utvrdili neprilagođenu brzinu kojom je vozač kombija upravljao

SVETI IVAN ŽABNO – U srijedu oko 11.45 sati 51-godišnji vozač kombija iveco iz Virovitice skrivio je na državnoj prometnici u Svetom Ivanu Žabnu prometnu nesreću u kojoj je sam teško ozlijeđen.
Neoprezni 51-godišnjak upravljao je kombijem u smjeru Škrinjara kada zbog neprilagođene brzine jakoj kiši nije mogao na vrijeme zaustaviti vozilo već je naletio na stražnju stranu golfa bjelovarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 23-godišnji vozač iz Bjelovara, koji je zaustavio vozilo skrečući ulijevo kada je propuštao vozila koja su dolazila u susret.

 

Nakon što se „zabio” u golf, teretni automobil iveco zanio se na kolniku nakon čega je prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je udario u tegljač varaždinskih oznaka kojim je u smjeru Bjelovara upravljao 36-godišnjak iz Svetog Ivana Zeline. Od tog silovitog sudara iveco je odbačen unatrag, udario je u teretni automobil citoren zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je u smjeru Škrinjara upravljao 41-godišnji vozač iz Sesveta, koji se prethodno zaustavio na kolniku zbog prometne nesreće.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 51-godišnji vozač iveca, koji je prevezen na liječenje u bjelovarsku Opću bolnicu, dok je na vozilima nastala materijalna šteta u iznosu 160 tisuća kuna. Policijski službenici utvrdili su kako sudionici nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola.

Komentari su zatvoreni.