Take a fresh look at your lifestyle.

Pri kraju izgradnja kolektora Centar

KRIŽEVCI – Počeli su radovi na drugoj fazi izgradnje kolektora Centar u Križevcima. Nakon što su dijelom prošle te ove godine položene kanalizacijske cijevi u Grdenićevoj ulici i na Mažuranićevom trgu, na red je došlo oko 150 metara Ulice bana Jelačića.
– Radi se o investiciji za koju je Komunalno poduzeće potpisalp ugovor s Gradom, nakon što je Grad Križevci raspisao javni natječaj. Ugovor je s PDV-om vrijedan 2 milijuna 765 tisuća kuna, doznajemo od predsjednika Uprave Komunalnog Gorana Gregureka. Dodao je da se, usporedo s polaganjem novog kolektora promjera 80 centimetara, radi i zamjena vodoopskrbnog sustava te svih priključaka. Komunalno će o svom trošku zamijeniti 13 priključaka, a vrijednost tog posla je 230 tisuća kuna.

 

Promet Ulicom bana Jelačića zatvoren je od Obrtničke do šetnice preko potoka Vrtlina, a radovi bi trebali završiti za oko dva tjedna. Što se pak tiče kolnika u Grdenićevoj ulici, čiji je asfalt tijekom radova morao biti rezan cijelom dužinom ulice, prvi čovjek Komunalnog Gregurek potvrdio nam je da uskoro slijedi asfaltiranje oštećene dionice.

Komentari su zatvoreni.