Take a fresh look at your lifestyle.

Križevci-Tolnaj: Kamenjem i otpadom krpamo ulicu

Susjed Mekovec posadio je živicu na području izvan ograde i cesta je preuska – kazala je Grozdana Pavičić

Stanovnici Ulice Mirka Bogovića godinama se žale na loše stanje njihove ulice, za koju kažu da je jedina neasfaltirana cesta u gradu. Rupe od desetak centimetara, kanali vode i neravnine na kojima mještani oštećuju automobile, svakodnevni su problem stanovnika Bogovićeve. Najgore je upravo u jesenskom i zimskom razdoblju kada kišnica neprestano teče poput potoka između kuća, odnosno kada su zimi zatrpani snijegom kojeg ralica nema gdje maknuti. Prema njihovim tvrdnjama, u gradskoj upravi im žele pomoći, ali ne mogu jer određeni susjedi ne dozvoljavaju radove na njihovoj zemlji.

Albino Tolnaj i Grozdana Pavičić ogorčeni su što unatoč njihovim brojnim upozorenjima ulica još uvijek nije došla na red za uređenje.
– Osobno sam navozio kamen kamionima i nedavno su svi mještani ulice prikupili dvadesetak tisuća kuna za asfaltne otpatke kako bismo uredili ulicu, no sve uzalud kad nemamo odvodnju oborinskih voda – rekao je Albino Tolnaj. Tvrdi kako je nerazumno od nekih susjeda da ne prepuste Gradu svoje zelene površine za izgradnju ceste.
– Svi smo se odrekli dijela zemljišta jer bi svatko normalan htio imati kanalizaciju, asfalt i pravu odvodnju ispred kuće – rekla je Grozdana Pavičić i dodala kako je na početku Bogovićeve ulice problem živica Božidara Mekovca.
– Susjed Mekovec posadio je živicu na području izvan ograde i cesta je preuska – kazala je Grozdana Pavičić.

Komentari su zatvoreni.