Take a fresh look at your lifestyle.

U subotu besplatni sat trbušnog plesa

Križevački ogranak plesnog studija Nefertiti iz Zagreba poziva zainteresirane Križevčanke na besplatni otvoreni sat koji će se održati u subotu 17. rujna 2011. u 19 sati u prostorijama fitness centra “Body Fit” na Trgu svetog Florijana 1. Voditeljica Aida Jakuš upoznati će polaznice s osnovama plesa i programom rada škole.
– Sve što je potrebno je dobra volja, ugodna odjeća i obuća za vježbanje. Očekujte dobru zabavu, ugodno društvo te mnogo dobre glazbe, sve začinjeno daškom Orijenta, istaknula je pomoćna voditeljica Martina Sokač, pozvavši zainteresirane da se za sve informacije obrate na brojeve mobitela 0915846321 ili 0959073291.

Plesni studio Nefertiti među prvima je u Hrvatskoj započeo s radom rujnu 2004. tečajevima trbušnog plesa, danas se tu plešu različiti plesovi Orijenta, Polinezije, a u planu je izučavanje i folklornih plesova Srednjeg i Dalekog Istoka. O kvaliteti plesnog studija govore i mnoge nagrade s međunarodnih i domaćih natjecanja.
Plesni studio Nefertiti – ogranak Križevci osnovan je 15.05.2010. u organizaciji Pučkog Otvorenog učilišta Križevci, kao ljetni tečaj koji je prerastao u školu plesa. Voditeljica je Aida Priliplija Jakuš iz Zagreba uz pomoćne voditeljice Martinu Sokač i Ivanu Frbežar iz Križevaca.

Komentari su zatvoreni.