Take a fresh look at your lifestyle.

Juniori ‘Radnika’ posljednjim napadom do pobjede

U srijedu navečer su juniori KK Radnik Križevci igrali zaostalu utakmicu 6. kola juniorske lige protiv KK Virovitica 1234, u kojoj su ekipe zamjenile domaćinstvo, pa će tako Radnikovci u drugom dijelu sezone u goste u Viroviticu. Vrlo zanimljiva utakmica bila je od samog početka, pa sve do doslovno zadnje sekunde utakmice, u kojoj su Radnikovci uspjeli izvući sretniji kraj, rezultatom 59:60. Ovom utakmicu završen je prvi dio sezone u kojem su naši igrači ostvarili šest pobjeda i samo jedan poraz. Drugi dio juniorske sezone na rasporedu je u siječnju.

Izostankom jednog od nositelja Radnikove igre, Tomislava Prsteca, zbog visoke temperature, te Juraja Smojvera, u igri Križevčana prije svega je nedostajalo skokova u napadačkom, a posebno u obrambenom dijelu. Uza sve to, par minuta prije poluvremena, mišić noge ozlijedio je i kapetan Tomislav Žulj, koji je unatoč boli uspio odigrati utakmicu do kraja koji je bio i više nego spektakularan. Vrijedi uz kapetana spomenuti i odličnu igru mladog Jukića koji je ubacio čak šest puta za tri poena.

Košarkaši Virovitice uspjeli su ubaciti šut za vodstvo od jednog poena razlike samo sedam sekundi prije kraja susreta, nakon čega je pozvan time out strane Radnikovaca koji su u tome trenutku zaostajali koš razlike. Nakon time outa uslijedila je brza akcija Radnika koja je bila dogovorena, i ovoga je puta donijela vrlo bitnu pobjedu i koš u posljednjoj sekundi koji je Radnikovce i dalje ostavio u utrci za prvu poziciju.

KK Virovitica 1234 : KK Radnik Križevci (16:12, 14:20, 17:15, 12:13) 59:60.
KK Virovitica 1234: Smoljanić (cap.) 25, Pocrnić 4, Golub 18, Bogati, Šutalo, Bobanac 8, Vuković 4. Trener: Lukša D.
KK Radnik Križevci: Barukčić 12, Jukić 21 , Haramina, Niemčić, Serdarušić 8, Vlahović 13, Jandrlić, Tkalec, Žulj (cap.) 6. Trener: Šikić S.

Komentari su zatvoreni.