Take a fresh look at your lifestyle.

Rukometaši KTC-a u Prelogu zadovoljni s bodom, N. Predojević zabio pola golova Križevčana

Bila je to u Međimurju iznimno kvalitetna i dinamična utakmica u kojoj je KTC vodio gotovo tijekom cijeloga susreta, a u više navrata i s po 5 golova prednosti. Domaćin je imao jedino vodstvo u 56. minuti od dva gola prednosti, ali su križevački igrači uspjeli se vratiti i u zadnjih 20 sekundi ući s jednim golom viška.

Sam kraj je donio sedmerac za domaćina iz kojega Preložani uspijevaju postići pogodak i izjednačiti rezultat na konačnih 36:36. Jako dinamična, zanimljiva i napeta utakmica i sigurno jedna od favorita za utakmicu prvenstva.

 

Igralo se brzo i kvalitetno pa je svaka ekipa imala između 65 i 70 napada, što dokazuje kakav je bio ubitačan tempo igre.

Izvrstan je bio igrač KTC-a Neven Predojević s postignutih 18 golova, što je vjerojatno rekord u ovoj ligi, i golman Bošković također KTC, s 20 obrana.

Nakon 7 odigranih kola KTC zauzima 4. mjesto s osvojenih 9 bodova, koliko imaju svi od drugoplasirane Ivanske pa do šestoplasiranoga Borova. Sljedeće kolo KTC igra kod kuće gdje dočekuje posljednju ekipu na ljestvici, RK Boso.

Komentari su zatvoreni.