Take a fresh look at your lifestyle.

Darko Ledinski potvrdio da će biti u izvršnoj vlasti

KOPRIVNICA – Iako je Zoran Milanović i službeno od predsjednika Republike proglašen mandatarem buduće hrvatske vlade, službeno još nije objavljeno tko će obnašati koje funkcije u budućoj izvršnoj vlasti. No predsjednik koprivničko-križevačkog SDP-a, ravnatelj koprivničkog APOS-a Darko Ledinski, potvrdio nam je da je prihvatio ponuđen mu posao zamjenika ministrice socijalne skrbi Milanke Opačić.
– Da, ja jesam spreman biti zamjenik ministrice socijalne skrbi. Ako se takva odluka donese, s radošću ću to prihvatiti. Smatram to velikim izazovom i jednom velikom prilikom, te naravno i čast i povjerenje. I spreman sam se tog posla prihvatiti i zbog svega onoga što u hrvatskoj socijali treba napraviti. A zato što sam uvjeren da i naš kraj, Podravina i Prigorje, očekuje od svih nas koje su izabrali, da damo značajni doprinos da naš kraj bude ravnopravan ili puno ravnopravniji nego što je to bio u proteklih osam godina, kazao je Ledinski.
Izvjesni budući zamjenik buduće ministrice socijalne skrbi rekao nam je da u prvog godini mandata moraju učiniti sve da osiguraju kvalitetnu decentralizaciju cjelokupnog sustava socijalne skrbi, te je najavio da će – uz ostale projekte, u Koprivnici konačno biti izgrađene kuće u koje će iz sadašnje zgrade u Basaričekovoj ulici preseliti djeca iz Doma Svitanje.

Komentari su zatvoreni.