Take a fresh look at your lifestyle.

Ivanu Kranjčiću 3. mjesto na državnom prvenstvu u plesu

U subotu 28. siječnja 2012. u organizaciji Hrvatskog športskog plesnog saveza u Bedekovčini je održano prvenstvo Hrvatske u standardnim plesovima. Domaćin ovogodišnjeg državnog prvenstva u izvanrednoj je atmosferi i vrhunskoj organizaciji ugostila ukupno 111 natjecateljskih parova koji su se natjecali u izvođenju pet plesova iz kategorije ‘standard’. U starosnoj grupi ‘mlađa mladež’, u konkurenciji dvadesetak plesnih parova brončanu medalju je osvojio Križevčanin Ivan Kranjčić s partnericom Ellom Ceranić-Faust, pa ovaj mladi i perspektivni par ima izvijesnu priliku nastupiti na državnom prvenstvu u latino-američkim plesovima, koje će se tijekom ožujka održati u Bjelovaru. Ivan je učenik 7. razreda osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima, plesom se bavi već 4 godine, a trenira 4-5 puta tjedno u Plesnom centru Ritam u Zagrebu.

Pitali smo ga kako uspijeva uskladiti školske obveze i odlične ocjene s napornim treninzima te putovanjima u Zagreb, na što je sa smješkom odgovorio:
– Ma nije toliki problem kad imam sljedeći dan školu poslijepodne, ali kad bude ujutro znam biti pospan. Ostane mi malo manje vremena za druge stvari, ali uspijevam uskladiti ples i školske obveze.
Na pitanje kako je prošao put do finala i bronce na državnom prvenstvu kaže:
– Ovaj put je bilo vrlo naporno zbog velikog broja parova i stvarno jake konkurencije, tako da sam ulazak u finale smatram velikim uspjehom. A jednom kad si u finalu, onda ti preostaje samo dati sve od sebe, a to smo i učinili.

Komentari su zatvoreni.