Take a fresh look at your lifestyle.

Mlinarice viceprvakinje uskršnje ‘Ivanske’

Ženski rukometni klub Mlinar već četvrtu godinu zaredom tradicionalno sudjeluje na uskršnjem turniru u Ivanskoj koja se održava na Veliku subotu. Ove su godine, uz domaćine, sudjelovale ŽRK Ivančica i ŽRK Mlinara, ŽRK Velikog Trojstva i RŠD Bjelovar, a pobjedu su odnijele Bjelovarčanke protiv Mlinarica rezultatom 26:23. Najbolji strijelac turnira je postala Ines Grbus iz ŽRK Mlinar, dok su Bjelovarčanke Marija Rajić i Sara Beljan odnijele titule najboljih igračica i golmana.
Za ŽRK Mlinar nastupile su: Kristina Renjak, Lucija Deković, Katarina Antolić, Lana Stojanovska, Marinela Miklečić, Ines Grbus, Sara Busija, Petra Nemčić, Martina Šimonek, Monika Kos, Roberta Pavliček, Kristina Čikulin, Petra Vujić. Trener: Dario Sokač.

Križevčanke su u prvu utakmicu sa ŽRK Veliko Trojstvo, za razliku od prošlotjednog poraza u istom srazu, ušle kao ekipa koja se bori za 1. mjesto u 3. HRL. Iznimno raspoložene i motivirane Mlinarice „mljele“ su sve pred sobom, tako da se igračice Trojstva nisu imale šanse niti približiti rezultatski, pa su Križevčanke odnijele pobjedu 27:30 (12:17). U redovima Križevčanki najraspoloženija sa 16 pogodaka bila je Ines Grbus, ujedno i prvi strijelac lige sa 144 pogodaka. U finalnoj utakmici Mlinarice su vodile čitav susret, no Bjelovarčanke su se stalno rezultatski priključivale, zahvaljujući primarno najboljoj igračici Bjelovara Mariji Rajić rođene 1996. koja je nastupala i za reprezentaciju. Posljednjih pet minuta susreta odvijala se prava drama u kojoj su Bjelovarčanke uspjele izjednačiti i povesti jedan razlike te nakon serije pogrešaka Mlinarica izvojevale pobjedu.

Komentari su zatvoreni.