Take a fresh look at your lifestyle.

KK ‘Radnik’ domaćin poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske za mlađe kadete

Košarkaškom klubu Radnik iz Križevaca ove je godine pripala čast biti domaćin košarkaškog poluzavršnog turnira Prvenstva Hrvatske u konkurenciji mlađih kadeta, dječaka rođenih 1998. godine. Nakon gotovo osam mjeseci duge košarkaške sezone 10 najuspješnih ekipa u Hrvatskoj odmjerit će snage na 2 polufinalna turnira u Osijeku i Križevcima. Mladi košarkaši križevačkog kluba Radnik uspješno su odradili dosadašnji takmičarski dio sezone te su u konkurenciji klubova s područja Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije osvojili 1. mjesto.

 

Uz KK Radnik kao predstavnika regije SJEVER u Križevcima će nastupiti i podmladak K.K.“SPLIT“ Split (prvoplasirana momčad JUGA), K.K.”STOJA” Pula (prvoplasirana momčad ZAPADA), K.K.”RUDEŠ” Zagreb (drugoplasirana momčad CENTRA) i K.K.”DUBRAVA” Zagreb (četvrtoplasirana momčad CENTRA) . Dvije prvoplasirane ekipe oba turnira na „fina fouru“ će odlučivati o naslovu prvaka Hrvatske.
Turnir se održava u razdoblju od 16.-20.05.2012. u dvorani OŠ Ljudevita Modeca, a ulaz je na sve utakmice slobodan. Kao uvertiru turniru mlađi će kadeti u nedjelju 13.05.2012.g. odigrati tradicionalnu All stars utakmicu gdje će im se kao prvoplasiranoj ekipi suprotstaviti ekipa regije sastavljena od ponajboljih igrača svih ekipa koje su sudjelovale u natjecanju. Utakmica počinje u 15:00 sati, a u poluvremenu utakmice održat će se natjecanje u tricama, kao i podjela nagrada najboljim igračima i strijelcima sezone 2011./2012.

Komentari su zatvoreni.