Take a fresh look at your lifestyle.

Sportska subota uz košarkaše i rukometaše

Večeras u 20:30 sati nakon tri će se tjedna na parketu dvorane OŠ Ljudevita Modeca ukazati križevački ‘Žapci’, na oproštaju svoje prve prvoligaške sezone, susretu posljednjeg kola A1 Lige za ostanak, protiv baranjske VROS Darde.
– Za tako mlad klub, 11. rujna će biti četiri godine, svaka je sezona povijesna, ali ova prva prvoligaška zasigurno će dugo ostati u sjećanju navijača i simpatizera i ostati zapisana zlatnim slovima u klupskim godišnjacima, istaknuo je tajnik kluba Krešimir Konfic.

Križevčani su osigurali prvo mjesto tablice Lige za ostanak, a baranjski ‘Brokeri’ svoj su ostanak osigurali u prethodnom kolu pobjedom protiv Sinjana. Bez bodovne neizvjesnosti Baranjci i Prigorci će stoga odigrati košarku za užitak publike, koja će imati prigodu još jednom prije ljetne stanke zapljeskati ‘Žapcima’ i njihovom stručnom stožeru. Prije košarkaša na isti će parket i rukometaši KTC-a koji će u suretu protiv drugoplasirane Slatine pokušati iskoračiti u viši razred hrvatskog rukometa. Ulaz na oba sportska susreta je slobodan.

Komentari su zatvoreni.