Take a fresh look at your lifestyle.

Mladi ARG-ovci uspješno kroče sezonom

Mladi članovi Kluba radioorijentacije “Antena” Zajednice tehničke kulture Križevci započeli su na proljeće sezonu natjecanja u amaterskoj radiogoniometriji u kategorijama 144 MHz i 3,5 MHz koja se boduju za izbor članova ARG reprezentacije Hrvatskog radioamaterskog saveza. Još 21. i 22. travnja sudjelovali su na prvom ovogodišnjem ARG natjecanju ‘Bilogora 2012’ u kategorijama 144 MHz, 3,5 MHz i sprint na 3,5 MHz koje je održano u blizini Velikog Grđevca. Ekipa KRO “Antena” postigla je odličan uspjeh osvojivši ekipno 3. mjesto. Marin Piskač u kategoriji M 16 i Dominik Sopić u kategoriji M 19 postigli su odlične rezultate osvojivši 1. mjesta. U kategoriji M 14 Domagoj Levatić osvojio 2. mjesto, a Patrick Kossi 4. mjesto. Luka Anđelić u kategoriji M 21 s najvećom konkurencijom osvojio je 7. mjesto.

Ekipa KRO “Antena” u kompletnom sastavu sudjelovala je 13. svibnja na otvorenom prvenstvu Zagreba na 144 MHz pod nazivom ‘Zagreb 2012’ i osvojila ekipno 2. mjesto. Nakon odrađenog samo jednog ARG treninga, na svom prvom nastupu, Lucija i Petra Švec u kategoriji Ž 14 postigle su odlične rezultate. Lucija je osvojila 1. mjesto, a Petra 2. mjesto, dok je Elena-Antea Ondruj u istoj kategoriji zauzela 4. mjesto. U kategoriji M 14 Patrick Kossi osvojio je 3. mjesto, a Domagoj Levatić 4. mjesto. U kategoriji M 16 Marin Piskač osvojio je 3. mjesto, a David Sever 4. mjesto. Dominik Sopić je u kategoriji M 19 osvojio 1. mjesto. U kategoriji s najvećom konkurencijom M 21 Luka Anđelić osvojio je 8. mjesto.

27. svibnja u mjestu Brezje kod Čakovca održano je otvoreno prvenstvo Međimurja na 144 MHz pod nazivom ‘ARDF Međimurje 2012’, ekipa KRO “Antena” osvojila je ekipno 3. mjesto. 1. mjesta osvojili su Domagoj Levatić u kategoriji M 14 i Marin Piskač u kategoriji M 16, 2. mjesto u kategoriji M 19 osvojio je Dominik Sopić, a 3. mjesto u kategoriji M 16 David Sever. Ženska ekipa KRO “Antena” nije se uspjela plasirati. Ekipa KRO “Antena” ovih dana sudjeluje na Otvorenom prvenstvu Hrvatske u radioamaterskoj goniometriji na 144 i 3,5 MHz pod nazivom ‘Kup Moslavine 2012’. Do sada ostvareni rezultati daju naznake da će ovogodišnji rezultati, kao i prošlogodišnji, za ekipu i članove KRO “Antena” biti vrlo uspješni. Križevačke ARG-ovce priprema i na natjecanja vodi mentor Ante Starčević.

Komentari su zatvoreni.