Take a fresh look at your lifestyle.

Kadeti ‘Radnika’ i ‘Zagreba’ igraju ‘Petaka za đaka’

Iz Košarkaškog kluba “Radnik” Križevci javljaju da se i ove godine priključuju 9. dobrotvornoj akciji “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” s ciljem predbožićnog darivanja stodvadesetak djece s posebnim potrebama Križevaca, koju organizira Udruga P.O.I.N.T. iz Križevaca. “Radnik” se akciji pridružuje četvrtu godinu zaredom, organizirajući revijalnu utakmicu mladog postava (1997. godište i mlađi) domaćeg kluba s gostima iz KK “Zagreb”. Prošlogodišnji prvaci Europe ponovo su prihvatili poziv za dolazak u Križevce, i to u subotu 15. prosinca 2012., kad će u 16h na terenu dvorane OŠ Ljudevita Modeca snage ogledati kadeti. U pauzama utakmice će plesati parovi iz Plesnog centra Ritam. Sav dobrovoljni prihod te donacije posjetitelja namijenjeni su akciji “Petaka za đaka”.

 

Iz uprava klubova pozivaju Križevčane i ljude dobra srca da dođu u subotu 15. prosinca 2012. u 16h u dvoranu OŠ Ljudevita Modeca na humanitarnu košarkašku utakmicu, i da podrže ovu hvalevrijednu humanitarnu akciju.
Akcija se svake godine provodi od 2004. godine, otkad se tijekom studenog i prosinca organizirano prikupljaju financijska sredstva i druge potrepštine za stodvadesetak djece s posebnim potrebama, učenika križevačkog Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te članova Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Križevci.

Komentari su zatvoreni.