Take a fresh look at your lifestyle.

Jelena Radan s bendom nastupa za 9. FIVE4KIDS

Devetoj dobrotvornoj akciji “Petaka za đaka/FIVE4KIDS” se, na poziv organizatora iz križevačke udruge P.O.I.N.T., priključila i jedna od najpoznatijih hrvatskih glazbenica i pjevačica, Jelena Radan s pratećim sastavom vrsnih glazbenika zaslužnih za lepršavo i zavodljivo odsvirane pjesme: Miroslav Navračić (harmonika), Emil Gabrić (violina), Josip Konfic (udaraljke i bubanj), Tomi Novak (akustična gitara), Ivan Gazibara (kontrabas). Cjelovečernji koncert – Tripptih ‘Susret’, svoju koncertnu priču za križevačku publiku, Jelena Radan će održati u ponedjeljak 17. prosinca 2012. godine u Velikoj dvorani Hrvatskog doma s početkom u 20 sati. Sav dobrovoljni prilog prikupljen na ulazu u dvoranu ići će za darivanje djece s posebnim potrebama Križevaca.

 

Sama autorica i izvođačica za svoj nastup ističe: Svaki koncert je drugačiji. Neka nova priča. Neki novi vi. Okosnica koncerta je Jedan Moj Dan – kratko glazbeno putovanje kroz Jutro, Dan i Večer. U Jutru vas upoznajem sa svojim najnovijim pjesmama koje će se naći na novom albumu. Dan je vrijeme za moje goste i neke stare pjesme u novom ruhu. Večer je posvećena fadu, mojoj glazbenoj strasti.
Uz pokrovitelje HDS ZAMP i Pučko otvoreno učilište Križevci te medijske pokrovitelje Večernji list, portale Križevci.info, Civilnodruštvo.hr i SoundGuardian.com te Radio Koprivnicu, sponzori ovog dobrotvornog koncertnog spektakla su Restoran Tomislav, Tiskara Fortes, Art Media d.o.o., PIK Vrbovec d.d. i Pekara “Zlatni klas”, uz podršku Kluba kulture i udruge K.V.A.R.K.

Komentari su zatvoreni.