Take a fresh look at your lifestyle.

Danas besplatni zagrljaji Wellness Akademije Fitomania

Wellness Akademija Fitomania poziva sugrađane na doček kraja svijeta i dolazak svemiraca sa stilom – zagrljajima, na uzvraćanje besplatnih zagrljaja kojima će ih tijekom današnjeg dana u vremenu od 10 do 18 sati na Strossmayerovom trgu u Križevcima obasipati mladi wellness savjetnici iz Križevaca i okolice. Riječ je o novoj inicijativi Ivana Pokupeca iz Majurca, koji želi naučiti ljude konceptima zdrave prehrane i pomoći im da malim promjenama svojih prehrambenih navika naprave veliki rezultat za svoje zdravlje i izgled. Pokupec je vlasnik Fitomanije i trener svima koji se žele osjećati dobro i prenijeti pozitivno iskustvo posjeta Fitomaniji svojim bližnjima.
– Još je u 5. stoljeću Hipokrat rekao: Neka Vam lijek bude hrana, a hrana Vaš lijek, ističe Pokupec.

Wellness Akademija Fitomania je pokrenuta početkom studenog, a osim fizičkog prostora za savjetovanje sugrađana nudi i video uratke na servisu YouTube, kojima želi potaknuti na pojačanu brigu o vlastitom tijelu i zdravlju, objasniti što se događa s tijelom, koji su mehanizmi i principi po kojima tijelo funkcionira i što to znači za ljudsko zdravlje. Pokupec i suradnici tvrde da je pristup vrlo profesionalan i znanstveno medicinski utemeljen, a kod njih nema stolova za masažu, stanica za manikuru i aparata za kavitaciju, već se radi o toplom, vedrom prostoru u kojem je jedina oprema vaga i stol sa stolicama.

Usluge koje Fitomania nudi su: analiza tjelesnog stanja (body scan), u kojem se na jednostavan način – stajanjem na vagu – izmjeri postotak mišićnog tkiva, potkožnog masnog tkiva i udjela vode. Zatim u jednom opuštenom, ugodnom razgovoru slijedi analiza dnevnih prehrambenih navika i ako postoji odstupanje između brojki i onih koje preporučuje Svjetska zdravstvena organizacija, Pokupec predlaže program prehrane koji je najpraktičniji – skidanje viška kilograma, dobivanje mišićne mase, ublažavanje metaboličkih poremećaja (alergije, tlak, slabokrvnost, dijabetes, koža, itd.) ili sportski program prehrane za one koji žele bolje rezultate.

Komentari su zatvoreni.