Take a fresh look at your lifestyle.

Osnovke i osnovci ‘Modeca’ najbolji u međuopćinskom krosu

U ponedjeljak je OŠ Vladimir Nazor bila domaćin međuopćinskog natjecanja u krosu za osnovne škole s područja Križevaca. Utrke su se tradicionalno održale u parku ispred škole, a na natjacanju je sudjelovalo šest škola u konkurenciji dječaka i pet škola u konkurenciji djevojčica. U obje konkurencije najbolji su bili učenici OŠ Ljudevita Modeca iz Križevaca, kod djevojčica K. Balić, I. Jelušić, M. Rumenjak i M. Jakopović, a kod dječaka T. Palijan, D. Črnec, T. Blažinčić i S. Kos, koji su se plasirali na županijsko prvenstvo koje se 21.3.2013. održava u Đurđevcu.

Kod dječaka su postignuti sljedeći rezultati: 1. OŠ Ljudevita Modeca, Križevci, 2. OŠ Vladimir Nazor, Križevci, 3. OŠ Sveti Petar Orehovec, 4. OŠ Sokolovac, 5. OŠ Grigor Vitez, Sveti Ivan Žabno, 6. OŠ Andrije Palmovića, Rasinja.
Kod djevojčica su postignuti sljedeći rezultati: 1. OŠ Ljudevita Modeca, Križevci, 2. OŠ Vladimir Nazor, Križevci, 3. OŠ Sveti Petar Orehvec, 4. OŠ Sokolovac, 5. OŠ Andrije Palmovića, Rasinja.

Posljednje međuopćinsko natjecanje za osnovce u ovoj školskoj godini bit će iz atletike, a održat će se idući utorak na gradskom stadionu u Križevcima.

Komentari su zatvoreni.