Take a fresh look at your lifestyle.

Sutra Pedagoški dani u Križevcima posvećeni kreativnosti

Sutra će Križevci biti domaćin tradicionalnim Pedagoškim danima, znanstveno-stručnom skupu posvećenom izučavanju učiteljstva, odgojne znanosti, ali i interdisciplinarnom okupljanju stručnjaka različitih profila kojima je zajednički odgoj i obrazovanje. Tema ovog skupa je Kreativnost kao izbor, te za ciljeve ima ovladavanje novim, i aktualnim (odabranim) spoznajama iz područja kreativnosti i primjenjivanje novostečenih znanja i prilagodbu u školskim uvjetima. 

Na plenarnim predavanjima, informiranjima i izlaganjima koja će u Hrvatskom domu voditi Vinko Filipović, prof., dr.sc. Dubravka Miljković, dr.sc. Davor Pavuna i dr.sc. Darko Novosel sudjelovat će odgajatelji predškolskih ustanova, učitelji u osnovnim i srednjim školama Koprivničko-križevačke, Varaždinske, Međimurske, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske  i Sisačko-moslavačke županije. 

Stručni voditelji sutrašnjih Pedagoških dana su Ana Ivančan, prof. defektolog, stručni suradnik-savjetnik te Dražen Bokan, prof. matematike i fizike, ravnatelj Osnovne škole Ljudevita Modeca. Program počinje u 9 sati.

 

Komentari su zatvoreni.