Take a fresh look at your lifestyle.

‘Na kavi sa županom’

Darko_KorenKOPRIVNIČKO – KRIŽEVAČKA ŽUPANIJA – Na kavi sa županom, kako svoje konferencije za novinare naziva regionalna samouprava odnosno Koprivničko-križevačka županija, Darko Koren je odgovorio na niz kritika koje su mu kroz različite medije u posljednje vrijeme uputili politički oponenti. Donio ih je isprintane, te s nizom papira u rukama rekao:
– Imam nekako dojam kao da smo pred lokalne izbore i da imamo izbore za župana. Doista su se svi energično usmjerili prema Županiji i županu, kritizirajući i ocijenjujući njegov i rad njegovih suradnika te njihove poteze. A potezi se temelje na našim programima i na proračunu, to je jedino čega se mi možemo držati.

Istupe kojima ih se kritizira župan iz redova HSS-a smatra dijelom predizbornog folklora.
– Pretpostavljam da je sve to usmjereno ipak ovim parlamentarnim izborima, koji su pred vratima, ali mi se čini da je sva pažnja usmjerena na nas. Na neki način to mi imponira, jer se osjećam kao jedna važna politička figura na prostoru ove županije, ove regije ili druge izborne jedinice, kad naši politički protivnici, oponenti toliku pažnju posvećuju meni i mojim suradnima u našem svakodnevnom poslu, dodaje Koren.

Podsjetivši da je USKOK odbacio istragu protiv njega, a napadi se nastavljaju, Koren je ustvrdio:
– Imam dojam, onako da pojednostavim, kad me već nisu uspjeli uhapsiti onda sad na sve moguće načine nastoje obezvrijediti i oblatiti ono što mi radimo i što ja radim. To je evidentno, manifestira se kroz razne tiskovnice koje organiziraju prije svega SDP pa onda i nezavisni gradonačelnik Đurđevca, to se manifestira kroz različita priopćenja koje politčke stranke i pojedinci, ovlašteno od svojih stranaka ili ne, to čine.
Tužbu još nije nikakvu podnio, no razmišlja o nekoliko njih.(RKC)

Komentari su zatvoreni.