Take a fresh look at your lifestyle.

Previše politike ovih dana? Opustite se uz komični stand up show

 

Stand up comedy

Iz programskih redova Kluba kulture najavljuju mjesečni program za studeni koji će biti u znaku njihove velike obljetnice. Naime, već je 10 godina prošlo od 2005. kada je udruga K.V.A.R.K. i službeno otvorila prostor koji je svojim radom započeo novu kulturnu eru u gradu Križevcima. S obzirom da je u subotu dan predizborne šutnje, vrijeme da se malo odmorite od politike uz vrhunski stand up nastup ponajboljih hrvatskih komičara.

U Križevce 07. studenoga dolazi ekipa Studio Smijeha u sastavu Tihomir Psihomir Paravina, Domagoj Pintarić, Marina Orsag i Saša Turković. Ulaznice za ovaj događaj koštaju 30 kuna i mogu se naći u pretprodaji u Art Rock Caffeu. Nastup počinje u 21 sat a ulaznice možete kupiti i na samom ulazu prije početka ukoliko ih ostane jer u prodaji je limitran broj karata.

standup

Više o izvođačima:

Tihomir Psihomir Paravina
Dolazi iz Dubrave i komičar je koji objašnjava svoje fore za razliku od mađioničara koji Vam nikad neće reć u čem je štos. Toliko dugo je za mikrofonom da bi trebao plaćat pretplatu. Služi se klavirom. Htio bi imati dim mašinu da može nestat s pozornice. Tvrdi da se može “izgorit” i pod reflektorima isto ko pod suncem.

Marina Orsag
Veliko je dijete u maloj odrasloj osobi. Vječiti Petar Pan i osoba koja se hrani smijehom i pozitivom publike. I svjesna je toga da ne nastupa na pozornici kao stand up komičarka, imala bi velikih psihičkih problema. Ovako ima samo malih. Za čokoladu prodala bi sve, a mota ljude oko sebe istom brzinom kojom mota.

Domagoj Pintarić
36-godišnji je komičar iz Zagreba.
Stand-up komediju smatra dobrom terapijom za sve ono što ga u svakodnevnom životu strahovito živcira, od reklama i serija do kulinarskih emisija, situacija u tramvajima i trgovinama, diskriminacije i drugačijih životnih stilova, sporta i globalnih urota multinacionalnih korporacija i banaka s ciljem porobljavanja ljudi i koloniziranja Zemlje vanzemaljskim entitetima te tv programa općenito.

Saša Turković
Najstariji (godinama a ne stažem) stalni komičar studija smijeha … fore izvodi brzo jer osjeća da mu nije ostalo još puno vremena. Otac je troje djece (barem prema službenim dokumentima) koje, na njihov užas i usprkos njihovu negodovanju, često spominje u svojim nastupima.
Preko dana vodi vlastitu tvrtku, a navečer odlazi na nastupe u studijo smijeha – ženi laže da ide na terapiju za vodu u koljenu. Osim stand up-om, bavi se life coachingom i motivacijskim govorništvom što dovodi do učestalih zabuna …
nakon nekih njegovih izjava publika nije sigurna dali bi se trebala smijati ili odraditi trening u teretani. Nastojimo mu dati priliku da nastupa što ranije jer nakon što popije svoje ljekove za reumu u 22h … teško ostaje budan.

Komentari su zatvoreni.