Take a fresh look at your lifestyle.

Besplatnom edukacijom do prilika za zapošljavanje na zelenim poslovima

Besplatnom edukacijom do prilika za zapošljavanje na zelenim poslovima

Energetski savjetnici se zapošljavaju kroz program javnih radova sa 100% sufinanciranom plaćom na 6 mjeseci i pomažu smanjiti račune za struju, vodu i grijanje energetski siromašnim kućanstvima s područja Županije.

U pilot projektu edukacija je za polaznike besplatna i neformalna, namijenjena za dugotrajno nezaposlene osobe sa područja Koprivničko-križevačke županije, a provodi ju Pučko otvoreno učilište u suradnji s Programom UN-a za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj. Kroz program edukacije, polaznici će u 120 sati teorijske i praktične nastave steći mnoge praktične i primjenjive vještine koje će moći primjenjivati u svom domu, susjedstvu i kućanstvima koja će se obići u sklopu projekta.

Prijave za energetsko savjetovanje kućanstva s područja grada Križevci i Koprivničko križevačke županije su već otvorene i za to je dovoljno kontaktirati Gradski ured za gospodarenje energijom na mail adresu: energetski.ured@krizevci.hr

Partneri u projektu su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci i Pučko otvoreno učilište Križevci, kao suradnici projekt podržavaju UNDP Hrvatska, Volonterski centar Link, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb Križevci, a sufinancira ga Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. (krizevci.hr)

1 komentar
  1. Zdravko Varaždinec Osredek piše:

    dzabe ne idem raditi.

Komentari su zatvoreni.