Take a fresh look at your lifestyle.

Prva beba u županiji rođena 2. siječnja

1.122

IMG_1791m_rodilje_nova_godina_obilazak_zupan-Darko_Koren_2016Prema informacijama od predstojnika Jedinice ginekologije i opstetricije dr. Ivice Stanišića rodilišta Opće bolnice „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici, prva beba u Koprivničko-križevačkoj županiji stigla je tek 2. siječnja te da je do sada u ovoj godini rođeno tek troje djece. Osvrnuo se i na pad broja novorođenih kojih je prošle godine bilo 826, dok je 2014. godine rođeno ukupno 905 djece.

Danas su rodilište obišli koprivničko-križevački župan Darko Koren, zamjenik župana Ivan Pal, sanacijska upraviteljica Sandra Sinjeri, medicinsko osoblje rodilišta te predstavnici medija. Tom prilikom svim rodiljama koje trenutno borave na odjelu i medicinskom osoblju poklonjeno je cvijeće.

1 komentar
  1. kaja piše:

    Hvale vrijedna posjeta! Poticajno za bolničko osoblje i mlade mame, o kojma ovisi i naša budućnost.
    Nadam se da će novoizabrana vlast uz sve naše probleme ustoličiti i novo demografsko Ministarstvo. Zadnji je trenutak za razmišljanje: Čemu sve, ako nas je sve manje i ako mladi parovi žive u takvoj poslovnoj neizvijesnosti, da se boje osnovati obitelj i imati djecu.
    Svima želim svako dobro i uspjeh u radu i životu!

Komentari su zatvoreni.