Take a fresh look at your lifestyle.

Županijska Turistička zajednica pokreće projekt ‘Okusi hrvatske tradicije’

img_6361m-turisticka-zajednica-koprivnicko-krizevacke-zupanije-sjednica-2016Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije će 2017. izdati brošuru za projekt „Pisanica od srca“ koja će tada proslaviti deset godina postojanja, izradit će se novo web sjedište te ažurirati i nadograditi aplikacija „Podravina i Prigorje na dlanu“, istaknuo je direktor Zdravko Mihevc na nedavno održanoj 8. sjednici Skupštine županijske Turističke zajednice.

img_6358m-turisticka-zajednica-koprivnicko-krizevacke-zupanije-sjednica-2016O  radu Turističke zajednice u protekloj godini i nadolazećoj 2017. godini istaknuo je kako su tijekom ove godine podržali niz manifestacija i projekata koje doprinose turizmu i očuvanju kulturne baštine te će tako i nastaviti, a za iduću godinu najavljuju pokretanje novog projekta „Okusi hrvatske tradicije“ kojim će se promovirati tradicionalna domaća jela.

Članovi skupštine poveli su i raspravu o položaju kontinentalnog turizma te je zaključeno da se uputi dopis Ministarstvu turizma i Hrvatskoj turističkoj zajednici s primjedbama i konkretnim prijedlozima za poboljšanje turističkog statusa kontinenta te da se oko tog problema okupe kontinentalne županije. Zaključno su članovi Skupštine jednoglasno prihvatili Financijski plan i Program rada županijske Turističke zajednice za 2017. godinu u iznosu od  1.596.500 kuna što je za 4,3% manje sredstava nego ove godine.

Komentari su zatvoreni.