Take a fresh look at your lifestyle.

Mladen Kešer i Slavko Tucaković kandidati za predsjednika županijskog SDP-a

Na današnjim izborima organa županijske organizacije Socijaldemokratske partije (SDP) Koprivničko-križevačke županije kandidati za predsjednika su Mladen Kešer, načelnik Općine Kalnik i Slavko Tucaković iz Koprivnice, glavni vatrogasni zapovjednik RH. Predsjedništvo i Gradski odbor SDP-a Križevci prethodno su dali jednoglasnu podršku kandidatu iz Koprivnice.

Na unutarstranačkim izborima članice i članovi SDP-a županije biraju i dva potpredsjednika te članove predsjedništva i županijskog odbora. Iz Križevaca su među kandidatima za potpredsjednike Ivan Knok i Marija Vukobratović, dok za županijski odbor kandidiraju Alen Bartaković, Marko Katanović, Ivan Knok, Dejan Pernjak, Danijel Petek, Zvonko Sokolić, Gordana Topolko i Želimir Vukobratović.

Kešerovo zrno kukuruza u pismu stranačkim kolegama

Kao zanimljivost izdvajamo pismo koje je članicama i članovima županijskog SDP-a uputio kandidat Kešer oko božićnih blagdana, gdje je u svaku kuvertu ubacio i zrno kukuruza, tražeći njihovu podršku na predstojećim unutarstranačkim izborima.

Kešer je vodio vrlo aktivnu kampanju, pa je u tako u četvrtak ranije popodne gostovao u eteru Radija Glas Podravine na neuspjelom sučeljavanju jer se Tucaković zbog poslovnih obaveza ispričao. Hoće li Kešeru sve to biti dovoljno za željenu pobjedu ostaje za vidjeti.

Komentari su zatvoreni.