Take a fresh look at your lifestyle.

Neočekivani poraz Križevčana na startu proljetne polusezone

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA Na početku proljetnog dijela prvenstva, NK Križevci neočekivano su izgubili na domaćem terenu od momčadi Tomislava iz Bereka sa 0-1.

KRIŽEVCI: Špoljar, Ceković (Jandrašec), Zemljak, Blagaj, Božović, Kofler (Miklečić), Babić, Mladen, Mišir (Bartol), Bastašić (Orejaš), Stubičan (Pleša). TRENER: Dražen Kemenović
TOMISLAV: Pavić, Šantalab, Šoštarić (T. Račan), Golubić (Stančin), Kočiš (Komljenović), Tirić (Balaško), Vlašić, J. Račan, Vujašković, Štimac, Orlović (Vlahović). TRENER: Tihomir Pokopac
Gradski stadion u Križevcima. Gledatelja: 100. Sudac: Culej (Virovitica)
Strijelac: 0:1 – Orlović (40.)

14. kolo Međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica-Virovitica donijelo je prvo iznenađenje ovog proljeća. Pogotkom Slavena Orlovića u 40. minuti, Tomislav iz Bereka odnio je sva tri boda iz Križevaca. Neprepoznatljiva domaća momčad odigrala je utakmicu za zaborav prepunu individualnih grešaka.

Unatoč lošem danu i bez raspoloženih igrača, u drugom poluvremenu, domaćini su ipak uspjeli preuzeti incijativu i stvoriti nekoliko dobrih prilika za zgoditak koje nisu iskoristili. Tomislav je uspio sačuvati prednost do samog kraja utakmice i odnijeti sva tri boda u Berek.(ePodravina.hr)

1 komentar
  1. centarfor piše:

    Neočekivano je samo za nepoznavatelje stanja u križevačkom nogometnom klubu kao i pristrarnim portalima istog, Vama i kolegama iz “nalukni se” jer iz nekog razloga nemate sportskog kuraža dotaknuti se problema kluba a jedan od povećih su loši uvjeti u školi nogometa kao i neobrazovan i nestručan kadar u istoj. Očekivao sam neki tekst na tu temu od Vas ili Vaših “frendova” s prigorskog.hr ali samo pišete o super stanju u klubu a neuspješne rezultate nastojite umanjiti naslovima poput ovog “neočekivano”. Nadam se da će Vas ovaj komentar potaknuti na pisanje o ovom kao i o drugim problemima u našem gradu jer čitajući križevačke portale u gradu teče med i mlijeko.

Komentari su zatvoreni.