Take a fresh look at your lifestyle.

Rukometni blagdan u Križevcima: Zagreb napunio dvoranu

KTC-PPD ZAGREB 28:38 (13:20)
KRIŽEVCI GŠSD OŠ Ljudevita Modeca. Gledatelja: 1500. Suci: Kober (Zagreb) i Sunajko (Dugo Selo). Nadzornik: Mraz (Trnovec)
KTC: Henigman, Marković, Predojević 3, Žganjer 2, Katavić, Babić 5 (2), Samoščanec, Kemenović 1, Vučelić 6, Mušlek, A. Miklečić 3, Harča, Smolković, I. Antunović 3, Pehar 3, M. Antunović 2
TRENER: Dragutin Miklečić
PPD ZAGREB: Vujić 1, Kontrec 6, Vori 1, Šprem 6, Stevanović, Cingesar 6, Šebetić 4, Horvat 4 (1), J. Valčić 2, Jotić 1, T. Valčić, Mandalinić 3, Jović, Markoski, Pavlović 1, Vekić 3
TRENER: Silvio Ivandija
SEDMERCI: KTC 3 (2), PPD Zagreb 2 (1). ISKLJUČENJA: KTC 8 minuta (Pehar 2 + 2, Kemenović, Harča), PPD Zagreb 4 minute (Cingesar, Mandalinić).
IGRAČ UTAKMICE: Ivan Stevanović

ČETVRTFINALE KUPA Rukometni blagdan u gradu svetog Marka Križevčanina. Ne dolaze često najbolji od najboljih, a kamoli u službenim utakmicama. Lijepa i poticajna gesta domaćih igrača koji su na Svjetski dan sindroma Down istrčali na parket u raznobojnim čarapama i sa svojim prijateljima iz Udruge za osobe s intelektualnim teškoćama Maslačak. Zagrepčani su, naravno, izboril final four. Nitko u to nije sumnjao. Oni su jedan, a svi drugi drugi rukometni svijet u Lijepoj našoj.

Ivandijinoj momčadi je ogled s KTC-om odlično poslužio za uigravanje uoči važne utakmice s Veszpremom. Već su u prvom poluvremenu ostvarili visoku prednost, a blistao je vratar Stevanović s deset obrana u dvadesetak minuta koliko je proveo na parketu. Obranio je, uz ostalo, sedmerac Vučeliću. Na suprotnoj strani sedmerac nije iskoristio niti Horvat. Križevčani su, naravno, dali koliko su mogli u nadmetanju s puno snažnijim i vrsnijim Zagrepčanima i nisu razočarali svoje brojne poklonike.

Ponovno je odličan bio vratar Henigman s deset obrana, a i njegovi suigrači su pružili solidnu partiju, od Vučelića, Babića, Pehara, Predojevića, braće Antunović do mladoga Miklečića koji je oduševio publiku trima pogocima u završnici utakmice. Ivandija je u drugom poluvremenu dao veliku minutažu i ostalim igračima koji su uspjeli i povećati prednost, koja je iznosila i 12 pogodaka. Križevčani su uživali u rukometu, a vidjeli su na djelu i svoje ljubimce, poput Vorija, Stevanovića, Mandalinića, Horvata i ostalih koji su dugo poslije utakmice još dijelili autograme.(mn/RKŽ)

Komentari su zatvoreni.