Take a fresh look at your lifestyle.

U tijeku radovi uređenja u ‘Modecu’ te područnim školama u Većeslavcu i Majurcu

Iz križevačke gradske uprave javljanju da su u Osnovnoj školi Ljudevita Modeca pri kraju radovi na rekonstrukciji sanitarnih čvorova na prvom i drugom katu lijevog krila. Postavljeni su novi PVC prozori, pregradni zidovi, zidne i podne pločice, provedene su nove instalacije vodovoda i kanalizacije, a sada je još preostalo postaviti novu sanitarnu opremu.

Uskoro će krenuti i radovi na adaptaciji sanitarnih čvorova na prvom i drugom katu desnog krila, a za što je Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU odobrilo 200 tisuća kuna bespovratnih sredstava.

U Područnoj školi Većeslavec, koja je u sastavu Osnovne škole „Vladimir Nazor“, postavljeni su novi prozori ukupne vrijednosti oko 44 tisuće kuna. Nove prozore će uskoro dobiti i Područna škola Majurec. Tamo su već prije promijenjeni prozori u jednoj učionici, a sada će nove prozore dobiti i druga učionica u vrijednosti od 7 tisuća kuna.

Radove su prošli tjedan obišli zamjenik križevačkog gradonačelnika Mario Martinčević i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti mr.sc. Mladen Tenodi u pratnji ravnatelja osnovnih škola Dražena Bokana te Igora Brkića. Zamjenik Martinčević je istaknuo zadovoljstvo radovima dodavši kako će sada i djeci te njihovim nastavnicima uvjeti rada zasigurno biti ugodniji.

Komentari su zatvoreni.