Take a fresh look at your lifestyle.

Pogledajte tko su govornici na prvom TEDxKriževci ove subote!

Prvi događaj TEDx Križevci, kao program lokalnih, samostalno organiziranih događaja, čiji je glavni cilj promicanje ideja vrijednih širenja u našoj lokalnoj sredini, odvija se ove subote, 24. veljače 2018.!
Mjesto zbivanja, Razvojni centar i tehnološki park Križevci, od 9:30 sati će ugostiti jedanaestero govornica i govornika, iz Križevaca ali i izvan, koji će uživo, na hrvatskom jeziku, svojim pričama i prenošenjem iskustava iz svojeg područja rada i djelovanja, nastojati publiku inspirirati na uključivanje u inovacije i aktivno djelovanje u zajednici.

Organizator, udruga P.O.I.N.T., ovim događajem je okrunila svoj trud na pripremi događaja ovakvog tipa, započet prije godinu dana, i nastavljen događajem TEDxKriževciLive u travnju prošle godine.


Predavačice i predavači, govornice i govornici na događaju su Ana Car, s temom “Od Svete Helene do San Francisca – i natrag”, Antun Gold, s temom “Nautički put od šestara do piksela”, Boris Jokić, s temom “Od Rahmanjinova preko Rade Manojlović do Rammsteina”, Boris Kralj, s temom “Dječjom maštom napisati i naslikati uspjeh”, Marija Križić, s temom “Različito jednaki!”, Jelena Mašek, s pričom “Uvijek postoji plan”, Tihana Nemčić, pričom “Sport kao hrana za dušu”, Ottone Novosel-Franz, s pričom “Novinarstvo kao poziv i način života”, Teo Petričević, s govorom o “Pank poduzetnicima – pričom iz Čakovca”, Borna Sor, s govorom o “Satiri protiv apatije”, i Saša Živković, s govorom o “Životu umjetnosti ili kako objasniti slike mrtvom zecu”.

Osim govornog, u programu je predviđen i glazbeni dio, u kojem će nastupiti i glazbenici iz Križevaca.

Sve informacije i novosti o nadolazećim TEDx događajima možete pratiti i na www.TEDxKrizevci.com i Facebook stranici TEDxKriževci.

Ulaznice po cijeni 40 kuna možete nabaviti online putem sustava Entrio.hr, a uključuju tri dvosatne TEDxKriževci sesije, ručak i dvije pauze za kavu te sponzorski poklon-paket. Naša misija je promicanje ideja vrijednih širenja – pridružite nam se na prvom TEDxKriževci s govornicima uživo!

Komentari su zatvoreni.