Take a fresh look at your lifestyle.

Prvo izdanje kazališne manifestacije “Dani smijeha” u Križevcima!

Udruga K.V.A.R.K. u suradnji sa Kerekesh Teatrom predstavlja prvo izdanje kazališne manifestacije “Dani smijeha” koje će se održati od 31. kolovoza do 2. rujna 2018. godine na otvorenom prostoru Ljetnog kina u gradu Križevcima.

“Dani smijeha” konceptualno je osmišljena kazališna manifestacija Kerekesh Teatra u kojem su izvršni producenti otac i sin, Ljubomir i Jan Kerekeš, poznata lica hrvatskog glumišta. Kerekeši su svojom manifestacijom prvotno osvojili rodni grad Varaždin, zatim Zagreb, Karlovac, Rijeku, Samobor, Prelog, Čakovec i druga mjesta, a njihove autentične predstave odgledale su stotine tisuća građana diljem zemlje.

– Građanske komedije, koje su i autorske, dosta su pametno rađene, pisane i postavljene na pozornicu. Malo mi je nezahvalno govoriti jer sam autor, ali pišući i stvarajući imam namjeru da nisu na prvu loptu, nego da između redaka posjeduju neki sadržaj koji na koncu konca i budi maštu gledatelja – ističe Ljubomir Kerekeš i dodaje kako će cijela prigorska javnost moći uživati u autorskim izvedbama.

Kerekesh Teatar dolazi u Križevce nakon rasprodane predstave Dimnjačar koja je oduševila prepunu Veliku dvoranu Hrvatskog doma, a “Dani smijeha” oduševiti će sve ljubitelje “građanskih komedija” i Prigorce svih dobnih skupina.

U sklopu manifestacije održati će se tri predstave: Pokopaj me nježno, Ufuraj se i pukni te dječja predstava Grimmix. Festivalska ulaznica za sve predstave iznosi 80 kn, dok jednodnevna ulaznica za 31.8. i 1.9. iznosi 45 kn, a ulaznica na predstavu za djecu Grimmix iznosi 20 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Art Rock Caffe-u i Gradskoj knjižnici “Franjo Marković” ili online putem Entrio.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari su zatvoreni.