Take a fresh look at your lifestyle.

Iz Planinarskog društva “Kalnik” pozivaju na tečaj za markaciste

Komisija za planinarske putove Hrvatskog planinarskog saveza (HPS) organizira tečaj za markaciste prvenstveno za članove planinarskih društava Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-Bilogorske i Sisačko-moslavačke županije. Tečaj se organizira kroz dva vikenda. Prvi dio teorijskog dijela tečaja se održava u Kalniku u subotu, 15.09.2018. s početkom u 13:00 sati u prostorijama Općine Kalnik,Trg Stjepana Radića 5.

Prvi dio praktičnog dijela tečaja održava se u nedjelju 16.09.2018. na planinarskim putevima Kalnika. O točnom mjestu i vremenu održavanja praktičnog dijela tečaja polaznici će biti obaviješteni za vrijeme teorijskog dijela tečaja.
Drugi dio teorijskog dijela tečaja se održava 29.09.2018. u Čazmi s početkom u 13:00 sati u prostorijama Grada Čazme, Trg Čazmanskog kaptola 13.

Drugi dio praktičnog dijela tečaja održava se u nedjelju 30.09.2018. na planinarskim putevima Moslavačke gore. O točnom mjestu i vremenu održavanja praktičnog dijela tečaja polaznici će biti obaviješteni za vrijeme teorijskog dijela tečaja. Prijavu na tečaj najbolje je izvršiti putem elektroničke prijave na Internet adresi.

Prijava se može izvršiti i putem obrasca „Osobni podaci markacista“. Prijave se podnose najkasnije do subote, 8. rujna 2018. godine. Cijena tečaja je 100 kuna po polazniku, a plaćanje se obavlja na temelju računa HPS-a, koji će se društvima dostaviti po završenom tečaju. Kandidati za tečaj trebaju imati uplaćenu članarinu za tekuću 2018. godinu i na tečaj obavezno ponijeti člansku iskaznicu HPS-a.

Komentari su zatvoreni.