Take a fresh look at your lifestyle.

Odigrano treće kolo 1. HRL-sjever: RK KTC ostvario treću pobjedu u sezoni

1.211

Nakon što je RK KTC savladao RK Ivanić i RK PPD Zagreb 2 slijedilo je gostovanje u Vukovaru. Jučer su naši rukometaši odmjerili snage s RK Borovom, protivnikom koji je poznat kao jaki domaćin.

Nedvojbeno je da je RK Borovo dominirao prvom polovicom prvoga poluvremena, djelomično zbog slabe realizacije naših dečkiju. Iako lopte nisu htjele ući u gol, obrana je bila na do sad već poznatoj razini. U 15. minuti RK KTC preuzima vodstvo te poluvrijeme završava 10:14 u korist RK KTC-a. U drugo poluvrijeme je RK KTC ušao izrazito kvalitetno s jakom obranom i odličnom realizacijom što je rezultiralo pobjedom 23:32.

Od naših igrača su zapisnikom dominirali Matija Perajica s 8 i Rober Marković sa 7 pogodaka. Od ostalih su se u strijelce upisali Filip Vučelić s 5, Toni Pehar s 4, Neven Predojević s 3, Augustin Miklečić s 2, te Ivan Adamić, Luka Kemenović i Kristijan Kota s po 1 pogodak.

RK KTC je do sada neporažen te će iduće kolo biti u Kutini gdje će naše dečke ugostiti RK Moslavina. Naime, iduće kolo je RK KTC trebao ugostiti RK Metalac ali zbog obaveza reprezentativaca iz RK Metalca susret je otkazan za prosinac.

Komentari su zatvoreni.