Take a fresh look at your lifestyle.

Besplatni koncert trija ‘Amaterapeuti’ u petak na katu Caffe bara Bull 23

Nakon gostovanja istarsko-dalmatinskog pop-rock sastava BluVinil prošli petak, ovaj tjedan je u sklopu jubilarnog, 15. Culture Shock Festivala na redu drugi kućni koncert u ugodnom ambijentu na katu Caffe bara Bull 23 u Križevcima. U petak, 5. travnja s početkom u 21 sat nastupit će vokalno-instrumentalni trio Amaterapeuti iz Zagreba. Ulazak na koncert je slobodan.

Amaterapeuti vlastitim obradama pomno odabranih manje i više popularnih domaćih i stranih glazbenih poslastica stvaraju pozitivno ozračje te u živote svojih slušatelja unose dašak mira i optimizma. Njeguju jednostavnost izričaja s fokusom na vokalnu izvedbu repertoara sačinjenog od pjesama pozitivne i/ili nostalgične tematike i/ili zvuka kojima stvaraju opuštenu i ljekovitu atmosferu.

U pravilu, samo je jednom članu dopušteno koristiti glazbeni instrument koji nije dio ljudskoga tijela, tako da njihova publika ima priliku uživati u razigranom odnosu glazbene pratnje i a capella izvedbe. Bend je osnovan 2015. u Zagrebu, a čine ga Ivana Klubička, Matej Pavlić i Andrija Kajtar.

Komentari su zatvoreni.