Take a fresh look at your lifestyle.

Križevčanka Ana Jelenčić seli u španjolsku ligu – potpisala za Sporting Huelvu

Hrvatska nogometna reprezentativka Ana Jelenčić prešla je iz norveškog Avaldsnesa u španjolskog prvoligaša Sporting iz Huelve te će zaigrati u jednoj od najjačih ženskih liga svijeta.

“Uvijek sam obožavala stil igre u Španjolskoj. Ovo mi je izazov, nisam mogla propustiti priliku za doći ovdje. želim pokazati što klub i ja možemo napraviti zajedno, učit ćemo jedno od drugoga”, rekla je 25-godišnja Jelenčić prilikom

Na predstavljanju u Huelvi bila je upitana i da predstavi svoje igračke karakteristike, ali je skromno dodala: “Ne volim govoriti sama o sebi, vi ćete me prosuđivati. No mogu obećati da ću dati sve od sebe na terenu. Nadam se da će moj nogomet biti tehnički dobar, brz i gledljiv. Dajmo si vremena i sve će biti dobro”.

Inače, Ana Jelenčić je rođena 1994. u Koprivnici, odrasla je u Križevcima gdje je i nogometno stasala u ŽNK Plamen. Vrijedi spomenuti kako je u svojoj karijeri igrala, između ostalih, za Dinamo Zagreb te poljski Gornik. Za reprezentaciju Hrvatske debitirala je 2011. godine te je dosad upisala 17 nastupa.

Komentari su zatvoreni.