Take a fresh look at your lifestyle.

Jučer u Križevcima čak tri prometne nesreće, dvije gotovo u isto vrijeme u centru grada

Policijska uprava koprivničko- križevačka izvijestila je o čak osam prometnih nesreća koje su se jučer dogodile na području naše županije, od čega su u Križevcima zabilježene tri. Zanimljivo, prve dvije dogodile su se u ranojutarnjim satima, gotovo u isto vrijeme, a u jednoj je kumovao i alkohol.

18. prosinca, oko 6.30 sati, u Križevcima u Ulici Tadije Smičiklasa 31 – godišnji vozač pod utjecajem alkohola 0,57 promila, upravljao je osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom branitelja Hrvatske. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu BMW križevačke registarske oznake kojim je iz smjera Ulice Pušća u smjeru Ulice Tadije Smičiklasa upravljao 23 – godišnji vozač. Tom prilikom VW je udario u bočnu stranu BMW-a. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

20 minuta kasnije, oko 6.50 sati, u Ulici Petra Preradovića 73 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja sa Trgom Svetog Florijana. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW križevačke registarske oznake kojim je iz smjera Ulice Petra Zrinskog u smjeru Zagrebačke ulice upravljao 56 – godišnji vozač. Tom prilikom Opel je prednjom stranom udario u VW. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Treća se prometna nesreća dogodila oko 13.45 sati, u Ulici Gornje Vine 53 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake te uslijed neprilagođene brzine sletio van kolnika u putni jarak i udario u zemljani nasip. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

Komentari su zatvoreni.