Take a fresh look at your lifestyle.

Počinju besplatne radionice informatičke pismenosti za starije od 50

Pučko otvoreno učilište Križevci otvorilo je prijave za besplatne radionice osnova informatičke pismenosti u svakodnevnom životu za osobe starije od 50 godina, koje organizira u sklopu projekta SPARK. Broj polaznika je ograničen i potrebno je rezervirati svoje mjesto na broj 091/ 1720-120 radnim danom do 15 sati. Radionice će se održavati subotom od 9 do 10:30 u učionici POU, počinju već ovu subotu 13. studenoga. Prvi ciklus pet radionica vodit će mr. sc. Hrvoje Belani, a ostale profesor Zoran Kovač.

SPARK provodi udruga P.O.I.N.T. s partnerima, među kojima je Pučko otvoreno učilište koje ovim programom nastoji podići digitalnu pismenost osoba zrele dobi te smanjiti međugeneracijski jaz u pitanju upotrebe tehnologija.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i financira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. 

Komentari su zatvoreni.