Take a fresh look at your lifestyle.

[FOTO] Najhladnije kolo lige uz najviše trkača

Na debelom minusu uz zaleđeno jezero Čabraji, jučer je odrađeno 4. kolo Križevačke kros lige i to uz najviše trkača dosad koji su se natjecali u svim disciplinama. Čak 41 natjecatelj iz Križevaca, Čakovca, Koprivnice, Vrbovca, Kutine i Zagreba, među kojima 19 trkačica, 20 trkača, jedna hodačica i jedan četveronožni trkač, savladali su dionicu od 4 km po novouređenoj poučnoj stazi. Trčalo se po svim vrstama podloga – komadić asfalta, makadam, šumski put, zaleđena zemlja uz vodu, daščana staza, preskakali su se trupci, a četveronožni Boško probao je i po zaleđenom jezeru. Doduše led je bio pretanak pa je taj pokušaj završio plivanjem. Srećom, nitko od dvonožnih trkača nije se okupao iako je na dijelu staze trebalo preskočiti vodu.

Ovo kolo bilo je i najnapetije. Budući da su prvi u cilj zajedno utrčali Željko Dubravec iz Tiger Running Teama i Saša Horvat iz AK Međimurje Čakovec, podijelili su prvo mjesto i svaki je zaradio po 100 bodova. Do trećeg mjesta dotrčao je Antun Siročić iz Tiger Running Teama. U ženskoj konkurenciji također iznenađenje – nakon što je u tri kola najbolja bila Ivana Zeljko iz AK Međimurje Čakovec, u ovom je brža bila Tara Večenaj iz AK Križevci, dok je treća stigla Marta Šimunić iz Vujec Running Teama.

U ukupnom poretku vodeći je Željko Dubravec, za vratom mu puše Saša Horvat, a treći je Vilim Ivančan. Kod žena je uvjerljivo najbolja Ivana Zeljko, druga je Aleksandra Aleksa i treća Dragana Osman Ivanović. I ovaj put su svi trkači sudjelovali u tomboli, a troje od njih osvojilo je vrijedne nagrade. Posljednje kolo kros lige, koju je ove godine po prvi put organizirala Škola trčanja Križevci, na rasporedu je za dva tjedna i vraća se tamo gdje je sve i počelo – u Ratarsku šumu.

Komentari su zatvoreni.