Take a fresh look at your lifestyle.

Počeo još jedan ciklus informatičkih radionica za odrasle

Protekli vikend počeo je drugi ciklus radionica SPARK 50+ koje provode udruga P.O.I.N.T. s partnerom Pučkim otvorenim učilištem Križevci, a cilj im je informatičko opismenjivanje odraslih. Ovim programom nastoji se podići digitalna pismenost osoba zrele dobi i smanjiti međugeneracijske razlike u upotrebi suvremenih tehnologija, radionice su besplatne i otvorene za javnost. Sedmero polaznika pozdravile su ravnateljica Željka Šunjić i stručna suradnica Ana-Maria Rešetar, a polaznike će kroz pet termina voditi profesor Zoran Kovač.

Edukacije se održavaju subotom od 9 do 10 sati, a već su otvorene i prijave za treći ciklus i to na broj telefona 099/490-4590. Radionice informatičkog opismenjavanja odraslih su besplatne i otvorene za javnost, a sljedeći ciklus planiran je za ožujak.

Projekt SPARK – “Sinergija prirodoslovaca, astronoma, računaraca Križevaca” provodi se u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. i financira bespovratnim sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske u okviru poziva Jačanje kapaciteta organizacija civilnoga društva za popularizaciju STEM-a. Trajat će dvije godine i ukupna vrijednost mu je 2.907.579,89 kuna. 

Komentari su zatvoreni.